KONSULTATION


Planlagte konsultationer:

Mange har tendens til at samle en del problemer sammen,  store som små,  når de går til lægen. Skal alle problemer drøftes og undersøges tilfredsstillende både for patient og læge, kan det ikke gøres på en konsultation. Så har du flere ting du vil drøfte med lægen er det en god ide at starte med det du synes er vigtigst.  Du kan altid få en ny tid hvis der er behov.

Akutte konsultationer:

Har du et akut opstået problem kan du ringe til klinikken mellem kl. 8 og 9. Sygeplejersken vil her vurdere om der er behov for en akut konsultation samme dag.  Vi har akutte tider mellem kl 9.30 og 11. Der er tale om korte konsultationer hvor kun det akutte problem undersøges. Det kan f.eks være ondt i halsen, akut opstået smerter, eller børn med feber.


Attester:

Attester til kommunen, samt attester til kørekort laver vi selvfølgelig så hurtigt vi kan. Men da vi ofte har nogle ugers ventetid er det vigtigt du bestiller tid hurtigst muligt. Selv om dit kørekort er udløbet, har vi desværre ikke mulighed for at lave det akut.
Nogle attester til kommunen tager lang tid at udfylde, andre laves hurtigere. Ring derfor altid til sygeplejersken og bestil en tid.